0800 23 23 22

Zašto baš mi

Kod nas ne rade bankari, već kreatori.

Ljudi koji žive inovacije, imaju stav i energiju koja pleni. Mi svakoga dana idemo na posao sa ciljem da svojoj porodici, prijateljima i komšijama život učinimo lepšim i lakšim. Zato i pomeramo granice. Nas samih, ali i industrije. To svakodnevno „pomeranje“ nas je i dovelo na lidersku poziciju.

Naši klijenti su naši partneri, a njihovo iskustvo je naša vodilja u svemu što radimo. Znamo da sjajno iskustvo klijentima naše banke pružaju samo zaposleni koji i sami imaju sjajno iskustvo u banci. Zato pratimo put članova našeg tima kroz sve dodirne tačke sa bankom kako bismo to putovanje učinili što boljim.

U našoj banci svi zajedno radimo na tome da budemo broj 1. Da bismo to postigli, ulažemo u razvoj zaposlenih, jer znamo da konstantno usavršavanje vodi do uspeha. Naši programi obuhvataju različite inovativne metode, platforme i alate, kao i posebne teme koje prepoznajemo kao okosnice razvoja.

Uspehe slavimo zajedno i rezultate nagrađujemo kroz sistem podsticaja, kao i godišnjeg nagrađivanja.

Nastojimo da našim zaposlenima omogućimo iskustvo „jedinstvene banke“, nasuprot radu u zasebnim organizacionim jedinicama bez međusobne saradnje i uvodimo principe agilnosti u svoje procese.

Već godinama negujemo strateško partnerstvo sa ICT Hub-om, poslovnim i tehnološkim inkubatorom koji okuplja ljude koji žele da uspešno razvijaju start-up projekte kako bismo razmenu iskustva i znanja sa IT zajednicom u Srbiji došli novih ideja bitnih za razvoj našeg daljeg poslovanja.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore