0800 23 23 22

Kada znaš da želiš da budeš deo pravog tima

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, imamo stav i uvek pozitivnu energiju. Naših 3000 koleginica i kolega šriom zemlje svakodnevno odlazi na posao, komunicira sa vama i prezentuje vam mogućnosti da svoj život učinite lepšim i lakšim. Zbog toga pomeramo granice. Mi sami, ali i industrija kojoj pripadamo. Ti svakodnevni, mali koraci doveli su nas do liderske pozicije.

Kada znaš da želiš da budeš deo pravog tima

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Iskustvo naših zaposlenih

Danas smo prisutni širom zemlje sa velikim brojem ekspozitura i kroz mrežu od preko 300 bankomata.

Ali, da bismo bili broj 1, mi svi moramo da budemo kao jedan. Zato negujemo saradnju i podršku između timova, agilne procese rada i timski duh. Svesni smo da svaki član tima ima svoje životne i poslovne ciljeve, kao i da je ključ za zadovoljstvo naših zaposlenih u balansu. Uspostavljanju balansa između ličnog i poslovnog doprinosimo hibridnim modelom rada u kom se kombinuje rad u banci i obavljanje posla sa bilo kog mesta, kao i fleksibilnost u početku i završetku radnog vremena. Na ovaj način naši zaposleni prilagođavaju posao svom ritmu života, produktivniji su i ostvaruju uspehe kojima se zajedno radujemo, a odlične rezultate nagrađujemo.

Nije važno da li dolaziš iz bankarskog sveta, već da si osoba željna znanja. Timski igrač. I da uvek igraš na pobedu.

 

Otvori velika vrata bankarstva

Započni ili izgradi karijeru u banci koja je usmerena na klijente koji je biraju zbog kvaliteta i posvećenosti njenih timova. Pridruži se timu koji neguje ideje i aktivira promene.

Pogledaj mogućnosti

Mi smo se predstavili, sada je red na tebe. Učini to u nekoliko klikova:

Klikom na dugme „Prijavi se” otvorićeš stranicu sa trenutno aktuelnim otvorenim radnim pozicijama, ali i opštom prijavom, koja je otvorena čak i ako nemamo slobodno specifično radno mesto u trenutku kada apliciraš.

U aplikaciji možeš postaviti svoj CV i tako formalno postati naš izvor talenata za pozicije u Banci.

Naši HR eksperti će te kontaktirati u toku potrage za odgovarajućim kandidatima i tako ćeš ući u drugi krug procesa.

Ovaj krug podrazumeva testiranje karakteristika ličnosti, ili različitih sposobnosti i znanja, u zavisnosti od pozicije.

Na e-mail ili putem sms-a, dobićeš uputstvo i poziv za testiranje koje se vrši online. Nakon testiranja, a po pozivu – sledi intervju.

Intervju se odvija u prostorijama naše Banke ili putem aplikacija MS Teams/Zoom. O ishodu selekcije (pozitivnom ili negativnom) svi kandidati po pravilu budu obavešteni.

Negujemo transparentnost u odnosima sa klijentima, pa tako i sa našim kandidatima.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore