0800 23 23 22 Online banking

Prestiž paket računa i usluga

Za vas koji živite dinamično i upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima.

Paket Prestiž

Za vas koji želite više, živite dinamično i često putujete u inostranstvo, savršen izbor je Prestiž - paket koji uključuje putno osiguranje za vas i članove porodice. Uz Prestiž možete lako da upravljate svojim finansijama na mobilnim uređajima koristeći sve prednosti našeg m i e banka, sa povoljnim cenama za sve transakcije specijalno u ovom paketu.

  Zatvori

  Mesečna naknada za vođenje paketa i mesečna naknada za vođenje paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

  595 RSD
  0 RSD

  Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara?

  PopustPotreba potrošnja karticom na mesečnom nivouMesečna naknada za vođenje paketa
  100%75.000 RSD 595 RSD 0 RSD

  Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete potpuno besplatan Prestiž paket!
  Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom meseca stekli ste uslov da se odgovarajuće umanjenje primeni za taj mesec. Računaju se sve transakcije plaćanja roba i usluga debitnom karticom u zemlji, a koje su izvršene u mesecu za koji se obračunava naknada za vođenje platnog računa.

  Važno je da znate da se ostvareni popust ne primenjuje jedino u slučaju da već imate odobren popust na mesečnu naknadu za vođenje paketa po osnovu neke druge promocije.

  Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi od 01.05.2024. do 30.04.2025.

  Pogledajte šta još paket sadrži

  • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana,JKP Informatike Novi Sad, JKP Objedinjene naplate Niš, Elektro distribucije, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1 Srbija, Telenor), kao i Dunav osiguranja i Generali osiguranja , plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
  • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
  • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
  • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
  • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

  Dobro je da znate

  • Za otvaranje računa uz Prestiž paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
  • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

  Dobro je da znate

  Dobro je da znate da možete jednostavno promeniti platni račun, dinarski ili devizni, koji imate u drugoj banci za račun u našoj banci.  Dovoljno je da potpišete Ovlašćenje za promenu platnog računa u našoj banci, na osnovu kog ćemo mi obaviti komunikaciju sa prethodnom bankom umesto vas.

  Usluga promene platnog računa je besplatna za fizička lica.

  Saznajte više ovde.

  Prestiž je idealan paket za Vas? Ukoliko niste klijent banke, iskoristite mogućnost otvaranja paketa online bez odlaska u ekspozituru, uz mesečna naknada za vođenje paketa prvih 12 meseci od 0 dinara! 

  Ukoliko ipak želite da otvorite paket u ekspozituri zakažite sastanak preko online forme, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Popunite polja forme


    0/36


    0/36


    Vidi pravila

    Hvala što ste poslali upit naša
    sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

    Mapa ekspozitura

    Pronađite ekspozituru

    Online ekspozitura

    Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

    Saznaj više
    Vrati se gore