0800 23 23 22 Online banking

Platni račun sa osnovnim uslugama

Na raspolaganju su vam bankarske usluge uz Platni račun sa osnovnim uslugama

Platni račun sa osnovnim uslugama

Želite osnovne usluge banke, za vas smo pripremili Platni račun sa osnovnim uslugama. Na raspolaganju vam je DinaCard debitna kartica za plaćanja i podizanje novca na bankomatima u zemlji.

Platni račun sa osnovnim uslugama je uveden u skladu sa paketom mera Narodne banke Srbija.

 • naknada za eksterne elektronske naloge u okviru m-bank iznosi 6 RSD po nalogu.

 • naknada za eksterne elektronske naloge u okviru e-bank iznosi 6 RSD po nalogu.

Zatvori
Cena paketa na mesečnom nivou
150 RSD

Pogledajte šta paket još sadrži

 • Trajni nalog –  Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1, Telenor), kao i Mediana Niš, plaćajte u jednom koraku, bez naknade.
 • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. Sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama iznose 3 RSD po poruci.
 • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
 • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.

Dobro je da znate

 • Za otvaranje Platnog računa sa osnovnim uslugama, potrebna vam je samo važeća lična karta.
 • Uz Platni račun sa osnovnim uslugama je moguće dobiti i dodatne usluge, kao što su:kreditna kartica, devizni platni račun, dozvoljeno prekoračenje računa, izdavanje čekova…

Pregled usluga i naknada za Platni račun sa osnovnim uslugama možete pogledati ovde.

Dobro je da znate

Dobro je da znate da možete jednostavno promeniti platni račun, dinarski ili devizni, koji imate u drugoj banci za račun u našoj banci.  Dovoljno je da potpišete Ovlašćenje za promenu platnog računa u našoj banci, na osnovu kog ćemo mi obaviti komunikaciju sa prethodnom bankom umesto vas.

Usluga promene platnog računa je besplatna za fizička lica.

Saznajte više ovde.

Želite sve pogodnosti Platnog računa sa osnovnim uslugama? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Popunite polja forme


  0/36


  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore