0800 23 23 22

Inovacioni ekosistem OTP banke

OTP Connect - inovacioni ekosistem OTP banke

OTP Connect je mesto povezivanja inovatora – startap i fintech zajednice, i naše banke, osmišljeno sa ciljem da zajedno kreiramo nove vrednosti i kvalitetne promene na dobrobit klijenata, mladih kompanija, zaposlenih, a time i banke u celini.

OTP banka je prepoznata na tržištu kao pionir u inovacijama i digitalizaciji, kao lider koji ne zaostaje za promenama već ih predvodi. Inovacije koje je uvela i kontinuirano uvodi naša banka su veoma vidljive sa dobrim razlogom – veliki broj klijenata redovno koriste savremene proizvode i usluge koje im pružamo.

Inovativnost je jedan od strateških stubova poslovanja OTP banke Srbija i cele OTP Grupe koja je jedna od najbrže rastućih i vodećih bankarskih grupacija, prisutna u 12 zemalja regiona Centralne i Istočne Evrope i Centralne Azije.

Klijenti na prvom mestu

Pokreće nas želja da pružimo najbolju moguću uslugu našim klijentima. U proteklom periodu smo uveli brojna unapređenja procesa i funkcionalnosti, implementirali smo  napredna tehnološka rešenja i kontinuirano idemo u pravcu razvoja praktičnih i savremenih usluga i proizvoda kojima naši klijenti mogu pristupiti jednostavno i brzo. Težimo da naša banka bude mesto gde mogu dobiti sve što im je potrebno na jednostavan i efikasan način. Zato, pratimo trendove i istražujemo nove mogućnosti, želimo da implementiramo nove tehnologije, da kreiramo nove poslovne modele, da imamo pristup novim idejama koje će nas usmeravati da razmišljamo van okvira i da unapređujemo postojeću i razvijamo novu ponudu

Kroz OTP Connect gradimo most između tradicionalnog bankarstva i modernih tehnoloških rešenja, uzimamo najbolje od oba sveta i zajedno kreiramo nove vrednosti.

Strukturirana saradnja sa startap i fintech zajednicom

Već duži niz godina uspešno sarađujemo sa startapima. Zato, OTP Connect nije početak već nadogradnja, odraz naše ambicije da proširimo i povećamo obim saradnje sa startap i fintech zajednicom i da to uradimo strukturirano kako bi ova saradnja bila što efikasnija za obe strane.

Prijavi se u OTP Connect – Kada znaš da tvoje inovacije postaju biznis

 Zašto je OTP Connect odlična prilika za startape?

Saradnja sa bankom pruža startapima velike mogućnosti:

Kome su namenjeni OTP Connect programi?

Naš inovacioni ekosistem je prvenstveno namenjen startapima i kompanijama koje imaju ideju, prototip ili proizvod kompatibilan sa ciljevima banke, IT kompanijama i tehnološkim startapima sa iskustvom u razvijanju softverskih rešenja i tehnoloških proizvoda, ali i druge startap kompanije su dobro došle!

Detaljnije o tome ko su poželjni kandidati, pročitajte u okviru svakog programa na sajtu OTP Connect.

Strateške oblasti saradnje

Programi u okviru OTP Connect inovacionog ekosistema

 Program “Prijavi svoj startap proizvodotvara kanal za prijavu gotovih startap proizvoda koji su već na tržištu i svakodnevno rešavaju probleme krajnjim korisnicima (plaćenim ili ne), onima koji imaju skalabilan poslovni model i koji žele da ubrzaju svoj rast.
U okviru ovog programa poziv je stalno otvoren i u svakom trenutku je moguće poslati gotovo rešenje kao ponudu banci.Svi koji prijave svoj proizvod kroz „Prijavi svoj startap proizvod“ treba da imaju inovativan proizvod sa B2B, B2C ili B2B2C biznis modelom, tehnološki proizvod koji ima validiran MVP i proizvod koji ima stvarne korisnike.

 

Program „Priključi se izazovu“ daje svima koji se prijave priliku da učestvuju u rešenju nekog od finansijskih izazova i treba da ispunjavaju sledeće kriterijume: da su tehnološki startap ili inovativna IT kompanija; da iza sebe imaju validiran MVP i stvarne korisnike; da imaju iskustvo u razvoju skalabilnih SaaS, B2B ili B2B2C rešenja. Prvi izazov će biti objavljen uskoro!

Program „Postanite deo naše R&D zone“ je program u kojem svi prijavljeni postaju kvalifikovani IT vendori OTP banke i dobijaju pristup internim konkursima za angažman na razvojnim projektima banke; dobijaju priliku da u ko-kreaciji sa OTP bankom razvijaju nove funkcionalnosti digitalnih proizvoda i nova softverska rešenja prilagođena finansijskim tehnologijama; dobijaju mogućnost da elemente rešenja koja razvijaju kao vendor OTP banke, potom upotrebe za razvoj sopstvenog proizvoda.

Programi podrške omogućavaju pristup jedinstvenom finansijskom akceleratoru na našem tržištu, Finsight, koji je posvećen savladavanju znanja o finansijama. Program je besplatan za odabrane kandidate, a uslovi za učešće u programu Finsight su da razvijaju personalizovana i inovativna rešenja iz domena podataka, digitalne transformacije i operativne efikasnosti (automatizacija i efikasnost, process mining, digitalizacija) i imaju razvijen MVP/prototip i B2B, B2C ili B2B2C biznis model i da su registrovani u poslednje četiri godine.

U okviru programa obezbedili smo i pristup alatu za procenu prednosti i mana osnivača koji su zainteresovani da dobiju ovaj uvid kako bi osigurali što bolju šansu za uspeh startapa  – Procenite svoj preduzetnički DNK“.

Saznajte više o inovacionom ekosistemu OTP banke OTP Connect

 

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore