Nova era za preduzetnike

Author
Milica Brankovic Segment Menadzer za malu privredu, Freelance and Start up-s, OTP banka Srbija

Promene pravila igre kao i zakonskih regulativa je neminovnost savremenog biznisa, a mi se zato trudimo da osluškujemo vaša očekivanja i pratimo promene sa kojima se susrećete. S obzirom da smo prva banka koje je prepoznala potrebe IT segmenta, važno nam je da vas obavestimo da ostajemo vaš partner, i da sa istom idejom, energijom i posvećenošću želimo da nastavimo dobru sinergiju.

Za sve vas koji razmišljate u pravcu razvoja svog poslovanja odnosno karijere kroz prelazak u stalni radni odnos i napuštanje preduzetničkih voda, imamo važne informacije koje omogućavaju potpuno novo korisničko iskustvo:

 – Kako? Vi ste već kao korisnik Sinhro paketa imali mogućnost korišćenja računa fizičkih lica. Oni vam ostaju aktivni i po zatvaranju preduzetničke radnje, tako da ih možete koristiti za primanje plate bez dodatnih papirologija i dolazaka u banku. Znači vi ste već on the board.

 

 – Šta je to što vam pripada? Prvenstveno je važno da znate da postajete Premium klijnetu u okviru Privilege poslovnog modela. Osim što kod kreditne podrške dobijate najbolje uslove i prioritet u procesuiranju, za vas je na raspolaganju digitalna ekspozitura koja radi sedam dana u nedelji i kreirana je tako da izađe u susret vašim potrebama.

 

 – Šta ovo sve znači? Znači da imate vašeg bankara koji vam je dostupan radnim danima od 8h do 19h i vikendom od 10h do 17h, sa kojim komunicirate preko Video call-a, telefonom, Viberom. Vaš bankar je u prilici da dokumentaciju šalje putem kurira ali i da dođe lićno ako je potrebno. Tako da sve možete da završite brzo, ugodno i pouzdano bez dolazaka u banku.

Pored navedenog, možete da očekujete i povoljnije uslove za realizaciju stambenih kredita i konverziju EUR po srednjem kursu. Ujedno za vas važi naša standardna ponuda Keš kredita kao i Lizinga, za koju je dovoljna jedna plata i stalni radni odnos.

Šta se dešava sa preregistracijom i prelaskom u DOO?

Ukoliko menjate svoj pravni oblik u APR-u imajte u vidu da postoji mogućnost da novoosnovani DOO registrujete kao pravnog naslednika preduzetničke radnje. Na ovaj način ćete obezbediti da vaša prethodna istorija poslovanja bude sačuvana, a time i kontinutitet poslovanja koji je prošao kroz promenu pravne forme iz preduzetničke u DOO. Ovakav sled u registraciji i potvrda kontiuiteta poslovanja su jako bitni u daljoj proceni kreditnog rizika firme, odnosno neophodni su kako se novoosnovana firma ne bi tretirala kao start up.

Zato, kada registrujete firmu i odaberete jedan od tri paketa računa za pravna lica koja imamo u ponudi, imate mogućnost da:

 – Iskoristite promotivni period korišćenja računa bez mesečne nakade u trajanju od šest meseci od otvaranja racuna. Nakon promotivnog perioda, startuje redovno plaćanje u skladu sa odabranim paketom računa i tarifnikom banke.

 

– Koristite povoljniji otkup deviza za EUR prilive, dokle god imate aktivan račun u banci – brzo i jednostavno. Po prilivu sredstava iz inostranstva, neophodno je da pošaljete email na banka@otpsrbija.rs sa zahtevom za odobrenje povoljnijeg kursa, nakon čega možete u svojoj e-bank aplikaciji da izvršite konverziju.

 

– Kao korisnik računa za fizička lica gde ćete primati vašu platu, bićete deo Privilege poslovnog modela koji podrazumeva premium korisničko iskustvo: Digitalnu ekspozituru dostupnu 24/7, povoljnije uslove za realizaciju stambenih kredita kao i povoljniji kurs za konverziju EUR po srednjem kursu.

Ipak, verujem da jedan tekst nema tu moć pružanja informacija koje su vam potrebne za vaše uspešno poslovanje. Zato smo vam uvek na raspolaganju i možete nas pronaći tamo gde vama najviše odgovara, ili brzo i jednostavno putem Privilege LINK linije: 0800 300 008 koja vam je na raspolaganju radnim danima od 8h do 19h i vikendom od 10h do 19h.

Zajedno. Stvaramo dalje.

0 komentara
Milica Brankovic Segment Menadzer za malu privredu, Freelance and Start up-s, OTP banka Srbija

Sa preduzetničkim entuzijazmom već preko 12 godina u okviru bankarstva se bavi radom prvenstveno sa malo privredom ali i drugim segmentima iz domena privrede. Kako je svoje dosadašnje iskustvo gradila kroz različite pozicije u više banaka i to vezano za razvoj i rukovodjenje segmeta male privrede, svoju karijeru je nastavila u okviru OTP banke gde je usmerena prvenstveno na razvoj segmenta koji predstavlja najbrže rastuću industriju u Srbiji.

Vrati se gore