0800 23 23 22

Kada znaš da želiš da budeš deo pravog tima

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Upoznajmo se

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije i verujemo u promene, jer znamo gde želimo da stignemo. Više od 2500 naših koleginica i kolega širom zemlje svakodnevno odlazi na posao, komunicira sa vama i prezentuje vam mogućnosti da svoj život učinite lepšim i lakšim. Zbog toga pomeramo granice. Mi sami, ali i industrija kojoj pripadamo. Ti svakodnevni, mali koraci doveli su nas do liderske pozicije. Danas smo dostupni klijentima sa jednom od najvećih mreža ekspozitura i bankomata.

Ali, da bismo bili broj 1, negujemo saradnju i podršku između timova, agilne procese rada i timski duh. Svesni smo da svaki član tima ima svoje životne i poslovne ciljeve, kao i da je ključ za zadovoljstvo naših zaposlenih u balansu. Kroz različite modele naši zaposleni prilagođavaju posao svom ritmu života, produktivniji su i ostvaruju uspehe kojima se zajedno radujemo, a odlične rezultate nagrađujemo.

Važno je da zajedno rastemo, razvijamo se i usavršavamo. Baš zato smo kreirali edukatine programe koji obuhvataju različite inovativne metode, digitalne platforme i alate. Izgrađujemo kompetence budućnosti kao što su agilnost, rezilijentnost i digitalizacija.

Nije važno da li dolaziš iz bankarskog sveta, već da si osoba željna znanja. Timski igrač. I da uvek igraš na pobedu.

 

Popunite polja forme


  0/36


  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore