Kako do banke i van radnog vremena? U ponoć? Vikendom?

Author
Dražen Jakovljević Menadžer online ekspoziture, OTP banka Srbija

Još od samog početka karijere, bilo mi je baš važno da pažljivo osluškujem i pratim šta mi ona druga strana (u ovom slučaju klijenti) poručuje. U skladu sa mojom pozicijom u Societe Generale Srbija i stečenim iskustvom, mogu da kažem da se svakodnevno susrećem sa klijentima koji često nisu upućeni u prednosti onlajn ekspoziture. Naravno, nakon prve primene ove usluge oni ostanu oduševljeni, a meni ostaje zadatak da što više klijenata (vas!) upozna i koristi onlajn ekspozituru 24h/7.

Zato bih odmah izdvojio nekoliko nimalo skromnih stvari koje vi kao klijenti možete da primenite i van radnog vremena ekspozitura, vikendom, ukratko… bez odlaska u banku.

Biću taksativan:

– Baš cool video poziv sa bankarima onlajn ekspoziture, svakog radnog dana od 8 časova do 19 časa, i vikendom od 10 do 17 časova

– Keš krediti i dozvoljeni minus

– Slanje novca onima koji čak nemaju otvoren račun ni u jednoj banci

– Kupovina međunarodnog putnog osiguranja (kog se često setimo dan pred put)

– Otplata rate i revolving deo zaduženja za Masterata kreditnu karticu

– Menjanje novca po posebno povoljnom onlajn kursu

– Instant plaćanje računa 24h/7

– Podizanje gotovine u evrima i dinarima na svim bankomatima naše banke (bez provizije).

Ako svako od nas u čitanju ovoj liste posveti koji minut više, primetiće ozbiljnu uštedu vremena i novca, i to bukvalno uz pomoć računara ili mobilog telefona, pa kako je kome praktičnije. Finansijske obaveze od ovog trenutka postaju stvar koju rešavate za vreme pauze na radnom mestu ili uz jutarnju kafu, u svakom onom momentu kada imate „prazan hod“.

Za sve navedeno, prisutna je jaka podrška od strane e-banking i m-banking aplikacije koja će vam biti lični asistent prilikom obavljanja navedenih usluga bez čekanja u redu i gledanja na sat.

Dobro je i to što sve svakodnevne transakacije ostaju dostupne na uređaju sa kog ih sprovodite, u par jednostavnih koraka. Ne morate ni da brinete kada ćete i na koji način poslati novac vama bliskim ljudima – čak i ako nemaju otvoren račun ni u jednoj banci. U tom slučaju, sve što vam je potrebno je njihov broj mobilnog telefona, e-mail adresa, ime i prezime. Ova besplatna opcija dostupna vam je naravno 24h/7 dana u nedelji, za bilo koji način plaćanja. Osoba kojoj šaljete novac će izabrati da li želi da novac bude isplaćen na njenu Mastercard karticu, tekući račun ili da novac podigne na bankomatu naše banke.

Takođe, pomoću jednostavnog pregleda možete analizirati potrošnju što će vam pomoći da steknete bolji uvid u svoje finansije i lakše upravljate svojim budžetom. Meni pomaže.

Morao bih da zaključim da ništa od ovoga nije slučajno. Zato što slušamo vaše potrebe, a vi komunicirate sa nama, zato i možemo da vam obezbedimo ovakva onlajn iskustva i idemo u korak sa svetskim bankarstvom, jer nam je vaše a samim tim i naše vreme na prvom mestu.

Tags:
    0 komentara
    Dražen Jakovljević Menadžer online ekspoziture, OTP banka Srbija

    U Banci je za 16 godina stekao iskustvo kroz osam različitih pozicija. Stalni član tima za inovacije. Nakon rada na projektu novog koncepta ekspozitura, od 2017. godine je na poziciji menadžera online ekspoziture.

    Vrati se gore