0800 23 23 22 Online banking

COSME program

Naša Banka i EIF potpisali su ugovor u okviru Cosme progama za povoljnije kredititranje malih i srednjih preduzeća

Cosme program

Naša Banka potpisala je sa Evropskim investicionim fondom (EIF) ugovor o garanciji u ukupnom iznosu od 75 miliona evra, za odobravanje kredita malim i srednjim preduzećima, neophodnim za investicije i obrtna sredstva.

Potpisivanjem ugovora, naša banka priključila se COSME programu Evropske komisije, i u okviru svoje ponude za mala i srednja preduzeća (MSP), odobrava kredite za finansiranje obrtnih sredstava, kao i za nabavku opreme, mašina i vozila.

Ovo finansiranje je omogućeno putem EU garancije za finansiranje duga uz podršku finansijskih sredstava Evropske unije u okviru LGF instrumenta za jemstvo kredita koji je propisan Uredbom EU br. 1287/2013 Evropskog parlamenta i Saveta za uspostavljanje Programa za konkuretnost kompanija i MSP (COSME)  (2014-2020).

Zahvaljujući COSME programu, naša Banka je u mogućnosti da klijentima ponudi kredite za obrtna sredstva sa dužim rokovima otplate i bez čvrstih sredstava obezbeđenja, kao i investicioni krediti za nabavku opreme, mašina ili vozila samo sa obezbeđenjem u vidu zaloge na predmetu finansiranja.

 

 

 

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

  0/8


  0/36


  0/36


  Vidi pravila

  Popunite polja forme


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Hvala što ste poslali upit naša
   sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore