0800 23 23 22
Datum : 14.09.2020

Vojvođanska banka najveći sponzor Rukometnog saveza Srbije

Vojvođanska banka nastavlja uspešnu saradnju sa Rukometnim savezom Srbije kao njihov najveći sponzor i tako neguje tradiciju ulaganja i podrške nacionalnom sportu. Sponzorstvo RSS podrazumevaće u narednom periodu podršku rada Saveza i pripreme muških i ženskih rukometnih timova.

Podrška sportu je strateško polje u oblasti korporativnih davanja i prioritet u segmentu društveno-odgovornog poslovanja Vojvođanske banke.
Sponzorstvo Rukometnog saveza Srbije predstavlja nastavak podrške nacionalnom sportu koja se između ostalog ogleda i u plodonosnoj i 20 godina dugoj saradnji Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije.

“Prepoznali smo rukomet kao sport kome je potrebna podrška i u koji želimo dugoročno da ulažemo zajedno sa našim partnerima. Naša matična OTP Grupa dugoročno podržava rukometni sport u Mađarskoj i mi nastavljamo sa tom tradicijom i u Srbiji. Izuzetno nam je drago što imamo priliku da podržimo timski sport u kome su muške i ženske reprezentacije podjednako trofejne. Imamo mnogo toga da naučimo od naših vrhunskih sportista i veoma se radujemo nastavku saradnje. Svim srcem navijamo da se ženska rukometna reprezentacija kvalifikuje za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Uvereni smo da će ovo partnerstvo značajno unaprediti uslove rada, pripremu i mogućnost odlaska naših rukometaša na međunarodna takmičenja“, izjavio je Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, članicom OTP Grupe.

Božidar Đurković, predsednik Rukometnog saveza Srbije, izrazio je zadvoljstvo zbog činjenice da je Savez dobio pouzdanog partnera kroz saradnju sa Vojvođanskom bankom.

„Izuzetna nam je čast što ćemo u narednom periodu imati veliku podršku Vojvođanske banke kao deo OTP Grupe, koja decenijama ulaže u prave vrednosti i pruža ozbiljnu podršku domaćem sportu. Ovo partnerstvo nam je dodatni motiv da sve naše selekcije postižu što bolje rezultate, a naš sponzor će biti deo svih naših budućih uspeha“, istakao je Božidar Đurković.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore