0800 23 23 22
Datum : 10.06.2022

Podrška za male i srednje preduzetnike kroz učešće u događaju Masterclass

Begrad, 6. jun 2022. godine – OTP banka bila je domaćin novog formata predavanja Masterclass – događaja koji je, u okviru Smart Impakt Fonda osmišljen sa namerom da podrži mala i srednja preduzeća i pruži im ekspertsku podršku u osnaživanju i unapređenju njihovog poslovanja. Ciklus Masterclass događaja  organizuju se po prvi put na ovakav način i realizuje se kroz dinamične diskusije sa vrhunskih profesionalcima i top menadžerima koji kroz predavanja i žive razgovore sa učesnicima prenose savete i iskustvo iz svoje bogate poslovne prakse.

Predsednik OTP banke ujedno i član Predsedništva Foruma za odgovorno poslovanje, Predrag Mihajlović održao je predavanje „Savremeno poslovanje: izazovi i prilike koje nudi bankarstvo 21. veka“. On je govorio o izazovima sa kojima se bankarski sektor susreće u 21. veku, kao i o prilikama za rast i razvoj koje je banka identifikovali analizirajući svoje poslovanje i opšte finansijske trendove, a u sve u kontekstu podrške za pomenutu grupu privrednika.

Prisutni su imali priliku i da čuju korisne savete o tome kako da unaprede svoje finansijsko, ali i druge segmente poslovanja  od Branimira Spasića, direktora Sektora za finansije i člana Izvršnog odbora, Rade Savić, direktorke Odeljenja za prodaju usluga globalnog transakcionog bankarstva i Marka Đukića, direktora Direkcije za mali biznis.

Događaj je okupio učesnike Smart kolektiva, uspešne i motivisane domaće preduzetnike koji uspešno posluju dve do deset godina i imaju snažan pozitivan društveni i ekološki uticaj na zajednicu u kojoj posluju.

Masterclass događaji organizuju se uz podršku Open Society Foundation Serbia / Fondacija za otvoreno društvo Srbija, a u okviru projekta Razvoj održive ekonomije.

 

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore