0800 23 23 22
Datum : 18.05.2022

Otvorena prva OTP partner ekspozitura u Beogradu

Beograd, 18.05.2022. – OTP banka Srbija otvorila je svoju prvu OTP partner ekspozituru u Beogradu. Specijalizovana poslovnica namenjena je partnerima, investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u prodaji njenih proizvoda i usluga. Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga, koji OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.

Simboličnim presecanjem vrpce, novu specijalizovanu ekspozituru otvorio je Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala.

Vučinić je istakao da je ovo prva ekspozitura ovog tipa u Srbiji koja će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga.

,,Ponosni smo što danas u Beogradu i Srbiji pokrećemo jedan novi i drugačiji koncept koji nas čini pionirima na domaćem tržištu i koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima. Kao lider u kreditiranju privrede i stanovništva na našem tržištu, OTP banka se izdvaja zahvaljujući svojoj ekspertizi i posvećenošću saradnicima i klijentima. Zbog toga nas izuzetno raduje što će OTP partner doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika a ujedno biti i veliki potencijal za dalji rast“, izjavio je Vučinić.

Koncept OTP partner ekspoziture je osmišljen tako da partneri banke preporučuju OTP banku klijentima iz segmenta Stanovništva (kroz marketinške aktivnosti) i asistiraju, ukoliko je potrebno, pri uzimanju proizvoda ili usluge banke. Klijenti posećuju ovu specijalizovanu ekspozituru u tačno zakazano vreme uz maksimalno poštovanje i uvažavanje klijentovog vremena, kada je neophodno potpisivanje dokumentacije.

OTP partner ekspozitura nalazi se u Bulevaru Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma, kako bi partnerima omogućili blizinu predstavnika kompanija koji se bave prodajom automobila, nameštaja, tehnike, te sektora građevinarstva i brojnih investitora, koji posećuju sajmove ključne za te industrije.

Početkom juna, OTP banka Srbija će otvoriti i drugu OTP partner ekspozituru, i to u Novom Sadu, u Rumenačkoj 1.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore