0800 23 23 22
Datum : 07.06.2022

Otvorena OTP partner ekspozitura u Novom Sadu

Novi Sad, 06.06.2022. – OTP banka Srbija otvorila je OTP partner ekspozituru, prvu u Novom Sadu. Specijalizovana poslovnica namenjena je partnerima, investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u promociji njenih proizvoda i usluga. Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga, koji OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.

Simboličnim presecanjem vrpce, novu specijalizovanu ekspozituru otvorio je Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala.

Vučinić je istakao da je ovo druga ekspozitura ovog tipa u Srbiji koja će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga, pored postojećih 169 ekspozitura u 91 gradu u Srbiji.

,,Ponosni smo što danas u Novom Sadu nastavljamo sa razvojem inovativnog i drugačijeg koncepta koji nas čini pionirima na domaćem tržištu i koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima. Kao lider u kreditiranju privrede i stanovništva na našem tržištu, OTP banka se izdvaja zahvaljujući svojoj ekspertizi i posvećenošću saradnicima i klijentima. Zbog toga nas izuzetno raduje što će OTP partner ekspoziture doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika a ujedno biti i veliki potencijal za dalji rast“, izjavio je Vučinić.

Koncept OTP partner ekspoziture je osmišljen tako da partneri banke preporučuju OTP banku klijentima iz segmenta Stanovništva (kroz marketinške aktivnosti) i asistiraju, ukoliko je potrebno, pri uzimanju proizvoda ili usluge banke. Klijenti posećuju ovu specijalizovanu ekspozituru u tačno zakazano vreme uz maksimalno poštovanje i uvažavanje klijentovog vremena, kada je neophodno potpisivanje dokumentacije.

OTP partner ekspozitura nalazi se u Rumenačkoj 1, u blizini Master centra i Novosadskog sajma, na lokaciji lako dostupnoj partnerima i klijentima.

OTP banka Srbija je otvorila svoju prvu OTP partner ekspozituru 18. maja u Beogradu, na adresi Bulevar Vojvode Mišića 41, u blizini Beogradskog sajma.

O OTP banci Srbija

OTP banka je najveći kreditor privrede i stanovništva i lider na tržištu faktoring, lizing i e-commerce usluga. Usmerena je na inovacije i digitalizaciju svog poslovanja, koje omogućava klijentima nove pogodnosti sa fokusom na unapređenje digitalnog bankarstva i korisničkog iskustva. Jedno od ključnih strateških usmerenja je zelena tranzicija, odnosno posvećenost održivom poslovanju i ekološkim projektima. Zahvaljujući prisutnosti OTP banke u 91 gradu sa 169 ekspozitura, klijentima širom Srbije je dostupna široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama, dok je mreža od skoro 300 bankomata najveća u našoj zemlji. Jedno od ključnih strateških usmerenja OTP banke je zelena tranzicija, odnosno posvećenost održivom poslovanju i ekološkim projektima.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore