0800 23 23 22
Datum : 16.12.2021

OTP banci dve nagrade za e-commerce uslugu

Beograd, 16. decembar 2021 – OTP banka dobila je nagrade za Extraordinary Online Payment Experience i za Best eCommerce Implementation Partner, kao jedna od najuspešnijih na polju elektronske trgovine u Srbiji. Nagradu je dodelila eCommerce Asocijacija Srbije, kao banci koja je unapredila korisničko iskustvo i pružila veliki doprinos u razvoju onlajn trgovine širom Srbije, a nagrade je u ime banke primila Svetlana Pajević, direktorka Direkcije za globalno transakciono bankarstvo.

OTP banka je kreditor broj jedan privrede i stanovništva, sa tržišnim učešćem od 16.6 odsto i 4.2 milijardi evra neto plasiranih kredita trenutno. Istovremeno, trenutna aktiva banke iznosi visokih 5.6 milijardi evra, sa neto profitom od 26 miliona evra (54 miliona evra uzimajući u obzir rezultat obe banke od početka godine) na kraju trećeg kvartala ove godine. Zahvaljujući prisutnosti OTP banke u 90 gradova sa 190 ekspozitura i preko 300 bankomata, klijentima širom Srbije je dostupna široka lepeza proizvoda i usluga, kao i efikasan servis i ponude prilagođene njihovim konkretnim potrebama.

OTP banka nedavno je predstavila „zelenu tranziciju“, novo strateško usmerenje posvećeno ekološkoj održivosti. Tim povodom pokrenut je i projekat Generator Zero, u okviru kojeg banka nagrađuje rešenja koja imaju za cilj smanjenje karbonskog otiska, kao jednog od najvećih izazova današnjice. Konkurs je otvoren za mikro, mala, srednja preduzeća, startap kompanije, startap neformalne timove i preduzetnike, koji se mogu prijaviti putem sajta  www.generator.rs  do 20. decembra 2021. godine.

Hot Spot eCommerce Awards 2021 Ovo je prva dodela nagrada Hot Spot eCommerce Awards 2021 koju je organizovala eCommerce Asocijacija Srbije. U cilju obeležavanja velikog razvoja onlajn trgovine na našim prostorima, u okviru tri kategorije: eComm Champions, eComm Branch i eComm Excellence, dodeljeno je 26 nagrada najuspešnijim firmama u različitim oblastima.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore