0800 23 23 22
Datum : 24.02.2020 - 28.02.2020

Obaveštenje o izmeni korespondentne banke za GBP valutu

Obaveštavamo Vas da je OTP Banka Srbija a.d. Beograd promenila korespondentnu banku za izvršavanje plaćanja i prijema sredstava u/iz inostranstva u GBP valuti.

Nova korespondentna banka je:
54A: correspondent bank in GBP
LLOYDS BANK PLC LONDON
SWIFT/BIC code:  LOYDGB2L

Ukoliko ste korisnik računa u GBP valuti, obaveštavamo Vas da je potrebno da svojim ino partnerima, institucijama ili osobama od kojih očekujete priliv u navedenoj valuti, dostavite nove instrukcije za plaćanje u GBP valuti. Nove instrukcije za plaćanje možete dobiti od svog ličnog bankara ili u bilo kojoj ekspozituri OTP banke Srbija. Ovaj korak je neophodan kako biste i dalje nesmetano mogli da primate (i šaljete) sredstva na račun/račune u GBP valuti.

Pregled troškova za navedene transakcije, usled izmena korespondentne banke za plaćanja i prilive u GBP valuti možete videti ovde.

Molimo Vas da o promeni korespondentne banke za GBP valutu obavestite svoje ino partnere (institucije ili osobe od kojih očekujete priliv sredstava) i pošaljete im nove instrukcije u najkraćem mogućem roku, jer prijem sredstava u GBP valuti na Vaše GBP račune po osnovu starih instrukcija neće biti moguće nakon 28.02.2020.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju Vam je Kontakt centar Banke na 011 30 11 555.

S poštovanjem,

OTP Banka Srbija AD Beograd

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore