0800 23 23 22
Datum : 10.11.2021

Nova ekspozitura u TC Galerija Belgrade

Otvorili smo prvu ekspozituru OTP banke bez klasičnog šaltera

U Tržnom centru Galerija Belgrade svečano smo otvorili prvu ekspozituru bez klasične blagajne, odnosno, bez šaltera za isplatu i uplatu novca. Poseban kuriozitet je specijalni korner namenjen partnerima, pojedincima i startapovima sa inovativnim idejama, ali i malim proizvođačima kojima može poslužiti i kao prodajno mesto. Svi oni imaće priliku da ga koriste besplatno i to u trajanju od mesec dana.

Prema rečima Dejana Vučinića, direktora Direkcije za upravljanje mrežom filijala, OTP banka u svom poslovanju predvodi trendove na tržištu vodeći računa da čuje i razume potrebe svojih klijenata i da im pomogne u ostvarenju njihovih ciljeva.

„Otvaranjem ove neklasične ekspoziture želeli smo dodatno da modernizujemo našu uslugu sa ciljem da odgovorimo na savremene potrebe klijenata. Ovde nećete videti  blagajnike, već će naši zaposleni biti usmereni da pomognu klijentima u kompleksnijim transakcijama i poslovima koje žele da zaključe sa OTP bankom, posebno imajući u vidu da je nova ekspozitura specijalizovana za stambene kredite. Takođe, biće omogućene uplate i isplate novca za fizička lica i uplate pazara za preduzetnike i pravna lica na bankomatima. Verujem da će svima značiti i radno vreme do 22h svaki dan, uključujući i vikendom.“, istakao je Vučinić na svečanom otvaranju.

Aleksandra Popović, direktorka projekta „Srbija Inovira“, obratila se prisutnima na otvaranju ekspoziture i predstavila aktivnosti i cilj projekta, čime je započeta i namena startap kornera u ekspozituri OTP banke u TC Galerija.

Pored navedenog, ova ekspozitura ima i svoj poseban prostor gde će klijenti imati mogućnost za direktan razgovor sa bankarom i dobijanje svih neophodnih informacija u datom trenutku.

Ovo je, takođe, i pet friendly ekspozitura što posebno znači onima koji žele da obave sve obaveze u banci, a da se pri tome ne odvajaju od svog ljubimca.*

Dodatna pogodnost je što klijenti dolaskom u TC Galerija ne moraju da razmišljaju o parkingu, kao i to što je radno vreme ekspoziture isto kao i radno vreme TC Galerija.

Svi koji ovih dana posete novu ekspozituru OTP banke i odluče da postanu njeni klijenti, imaju mogućnost da dobiju tri meseca besplatnog održavanja računa i keš kredit sa atraktivnom kamatnom stopom.

Posetite novu ekspozituru OTP banke, jer kada znaš gde ideš stigneš na pravo mesto.

 

* Uz ograničenje koje propisuje TC Galerija u pogledu težine ljubimca od 8kg.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore