0800 23 23 22
Datum : 15.12.2020

Kampanja Vojvođanske banke „Krug podrške“ najbolja u Srbiji, u konkurenciji za najbolju u Evropi

Kampanja Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije za podršku društvenoj zajednici pod nazivom „Krug podrške“ proglašena je za najbolji sportski sponzorski projekat u Srbiji u 2020. u izboru regionalne organizacije SPORTO.

Reč je o projektu koji je nastao u jeku pandemije, tokom dana kada je sve bilo zatvoreno, kada su i otkazane Olimpijske igre, baš kao i mnoga druga sportska takmičenja. Potreba za podrškom tada je bila veća nego ikada, usled čega je i nastala kampanja sa porukama sportista koji ohrabruju jedni druge i čitavu zajednicu, ističući jedinstvo i solidarnost. Nastao je krug podrške koji je priznat i na nivou cele Jugoistočne Evrope.

Na ovaj način Vojvođanska banka je ujedno ostvarila plasman na međunarodno takmičenje, ušavši u konkurenciju za prestižnu nagradu „Best of Europe“, koju svake godine u Londonu dodeljuje Evropska sponzorska asocijacija (ESA).

Vojvođanska banka će tako, kao jedini predstavnik iz Srbije, celoj Evropi prikazati kampanju „Krug podrške“, gde se u glavnoj ulozi nalaze naši najuspešniji sportisti – tekvondistkinja Tijana Bogdanović, džudista Nemanja Majdov, kajakašica Milica Starović, plivač Čaba Silađi, strelkinja Zorana Arunović, džudista Aleksandar Kukolj, plivačica Anja Crevar, rvač Davor Štefanek atletičar Mihail Dudaš, veslač Miloš Vasić, i drugi.

„Ponosni smo što smo tokom 10 meseci pandemije učvrstili poziciju Vojvođanske banke kao lidera u sponzorstvu u sportu i društveno odgovornom ponašanju. Koliko je pomoć u novčanim sredstvima važna, toliko je i sistemska podrška neophodna kada se susrećemo sa velikim životnim izazovima poput borbe sa Covid19. Zbog toga je kampanja „Krug podrške“ posebno bitna, jer su u fokusu naši sportisti, najveći uzori i najbolji primeri koliko je mentalna snaga u nekim teškim trenucima presudna. SPORTO priznanje nam daje dodatni podstrek da još jače nastavimo da pomažemo najugroženijima, kao i da pružamo podršku Olimpijskom komitetu Srbije i našim uspešnim olimpijcima. Jedva čekamo da najsjajnije medalje iz Tokija proslavljamo zajedno“ izjavila je Milena Mićanović, direktorka za marketing i PR Vojvođanske banke.

SPORTO je vodeća regionalna sportsko-marketinška platforma iz Ljubljane koja sa velikim uspehom organizuje događaje već 16 godina za redom, a tradicionalno dodeljuje i nagrade najboljima, kako sportistima, tako i kompanijama koje podržavaju sport. O njenom značaju i uticaju govori i činjenica da će jedan od govornika na konferenciji u januaru biti slavni fudbalski trener Arsen Venger.

ESA takmičenje organizuje u saradnji sa nacionalnim sponzorskim udruženjima i organizatorima nagrada iz Belgije, Hrvatske, Danske, Francuske, Mađarske, Irske, Norveške, Rusije, Slovenije i Švedske, i okuplja samu elitu kada je reč o kompanijama iz sveta sporta i marketinga.

Link ka videu kampanje „Krug podrške“.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore