0800 23 23 22

Kada znaš za posebnu ponudu uz OTP Junior karticu

Sigurna i praktična debitna kartica namenjena deci od 11 do 18 godina.Ponuda važi do 30.06.2024. godine.

Da li ste se nekada pitali gde i na šta deca troše novac kada im roditelji daju džeparac?
Da li ste nekada bili bez gotovine koja je detetu bila potrebna za užinu?
Da li je bilo situacija kada detetu zatreba dodatni novac dok je u školi, a niste u mogućnosti da ga fizički donesete?

Zašto je OTP Mastercard Junior kartica odgovor na vaše potrebe?

OTP Junior kartica je jedinstvena debitna kartica na našem tržištu i ima niz pogodnosti za korišćenje kako za roditelje ili zakonske zastupnike, tako i za decu koja koriste ovu karticu. Ukoliko želite na vreme da pripremite svoju decu za odgovoran odnos prema ličnim finansijama i troškovima, OTP Junior kartica je pravi izbor za vas.

Predstavlja izuzetno praktično rešenje za svaki dan, u kom dete samostalno obavlja različita plaćanja neophodna za njegove potrebe kao što je džeparac, užina, knjižara, plaćanja tokom boravka na ekskurziji u zemlji ili inostranstvu, online plaćanja i podizanje novca sa bankomata.

Funkcionalnosti kartice

Laka kontrola potrošnje
Podesi dnevni limit potrošnje u svojoj m-bank aplikaciji i omogući detetu da raspolaže svojim džeparcem u iznosima koje ti definišeš za podizanje novca na bankomatu, plaćanje na Internetu ili na POS terminalu (u prodavnici, bioskopu…).

Transparentan uvid u plaćanja
Nakon svakog plaćanja koje dete obavi, dobijaš notifikaciju o potrošnji u svojoj m-bank aplikaciji. Na ovaj način imaćeš jasan uvid kako i gde dete troši novac.

Jednostavno digitalno iskustvo
Zahvaljujući lakom povezivanju OTP Mastercard Junior kartice sa mobilnim, dete može obavljati plaćanje telefonom čak i ako zaboravi karticu kod kuće.

Bez pamćenja PIN-a
Za plaćanje iznosa do 4000 dinara nije potrebno unošenje PIN koda, što znači da dete može plaćati manje iznose (užinu, pribor ili neku od dnevnih aktivnosti) bez potrebe da pamti PIN kod.

Dodatno, dobro je da znaš da:

 • Inicijalni dnevni limit potrošnje za podizanje novca na bankomatu, plaćanje online ili na POS terminalu iznosi 3.000 dinara po kanalu.
 • Maksimalni limit za dnevnu potrošnju po svakom kanalu je 100.000 dinara.
 • Prikaz stanja na tvom računu neće biti vidljiv detetu ni na potvrdi o plaćanju karticom ni na ekranu telefona na koji je dodata kartica.
 • Limiti dnevne potrošnje se resetuju na početne vrednosti sledećeg dana u ponoć, ukoliko se radi o povećanju limita iznad podrazumevane vrednosti od 3000 dinara.

Kako do OTP Junior kartice?

Za izdavanje dodatne OTP Mastercard Junior kartice potrebno je da otvorite račun u OTP banci i podnesete zahtev. Sve što je potrebno od dokumentacije je izvod iz matične knjige rođenih deteta. Moguće je dobiti jednu karticu za svako dete, a maksimalno četiri kartice.

Nakon što preuzmeš OTP Junior karticu:

 1. Instaliraj m-bank aplikaciju* na svom telefonu
 2. Podesi limite dnevne potrošnje za OTP Junior karticu
 3. Dodaj eWallet/ mobilni novčanik (za Android ili Apple) u mobilni telefon deteta i poveži OTP Mastercard Junior karticu.
  *U skladu sa pravilima Google Pay-a i Apple Pay-a vezano za godine deteta (za Google Pay je od 16 godina, za Apple Pay je od 13 godina)
 4. Prati notifikacije o potrošnji u svojoj m-bank aplikaciji
 5. U slučaju gubitka blokiraj/deblokiraj OTP Junior karticu u par klikova

*Sva podešavanja za OTP Junior karticu možeš obaviti u svojoj m-bank aplikaciji.

Brinemo o našoj planeti:

OTP Junior kartica izrađena je od reciklirane plastike.

 

Ukoliko želite da postanete korisnik OTP Junior kartice, popunite vaše podatke i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da do nje dođete.


  0/36


  0/36


  0/10

  Vidi pravila

  Dodatna ponuda za korisnike A1 Klub plusa

  Iskoristite dodatnu ponudu – otvori Praktik ili Prestiž paket računa i usluga bez troškova održavanja u prvih 6 meseci uz dobijanje dodatne OTP Junior kartice.*

  *Troškovi održavanja računa nakon prvih 6 meseci za paket Praktik iznose 395 dinara, za paket Prestiž 595 dinara.

  Cena paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

  395 RSD
  0 RSD

  Kako da vas održavanje Praktik paketa košta 0 dinara?

  PopustPotreba potrošnja karticom na mesečnom nivouMesečna naknada za vođenje paketa
  50%25.000 RSD 395 RSD 197,5 RSD
  100%50.000 RSD 395 RSD 0 RSD

  Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jeftiniji ili čak potpuno besplatan Praktik paket!
  Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom meseca stekli ste uslov da se odgovarajuće umanjenje primeni za taj mesec. Računaju se sve transakcije plaćanja roba i usluga debitnom karticom u zemlji, a koje su izvršene u mesecu za koji se obračunava naknada za vođenje platnog računa.

  Važno je da znate da se ostvareni popust ne primenjuje jedino u slučaju da već imate odobren popust za mesečno održavanje računa po osnovu neke druge promocije.

  Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi od 01.05.2024. do 30.04.2025. godine.

  Pogledajte šta još paket sadrži

  • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana,JKP Informatike Novi Sad, JKP Objedinjene naplate Niš, Elektro distribucije, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1, Telenor), kao i Dunav osiguranja i Generali osiguranja , plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
  • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
  • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. Sa Praktik paketom, 10 SMS obaveštenja mesečno o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
  • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
  • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

  Dobro je da znate:

  • Za otvaranje računa uz Praktik paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
  • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

  Cena Prestiž paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

  595 RSD
  0 RSD

  Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara?

  PopustPotreba potrošnja karticom na mesečnom nivouMesečna naknada za vođenje paketa
  100%75.000 RSD 595 RSD 0 RSD

  Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jeftiniji ili čak potpuno besplatan Prestiž paket!
  Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom meseca stekli ste uslov da se odgovarajuće umanjenje primeni za taj mesec. Računaju se sve transakcije plaćanja roba i usluga debitnom karticom u zemlji, a koje su izvršene u mesecu za koji se obračunava naknada za vođenje platnog računa.

  Važno je da znate da se ostvareni popust ne primenjuje jedino u slučaju da već imate odobren popust za mesečno održavanje računa po osnovu neke druge promocije.

  Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi od 01.05.2024. do 30.04.2025.

  Brinemo o našoj planeti:

  OTP Junior kartica izrađena je od reciklirane plastike.

  Popunite polja forme


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Hvala što ste poslali upit naša
   sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore